Wat zijn trends?

Een Trend lijkt op iets nieuws,maar voelt toch vertrouwt.
De trend is een ontwikkeling op langer termijn.

Door de jaren heen hebben wij met verschillende apparaten onze muziek geluisterd en films bekeken. Wat begonnen is met een platenspeler is nu uitgegroeid tot het digitaal beluisteren van onze muziek. Maar nu lijkt de platenspeler terug te komen, want retro is de trend en de trend is moeilijk te voorspellen. De trend om je muziek te beluisteren zal altijd voort blijven bestaan.
vrijdag 18 september 2009

verschil tussen trend,hype en rage

Rage

Een rage is iets wat je doet of verzamelt, wat van korte duur is.Denk bijvoorbeeld aan flippo's.Het is iets wat iedereen een periode wilt of verzamelt,maar dat is meer even.


Hype


Een Hype is iets wat tijdeliijk populair is,denk bijvoorbeeld aan Big Brother of idols.Iedereen sprak het eerste jaar erover.Bij de tweede Big Brother en idols was de hype voor een groot deel al voorbij.
Trend


Een trend is iets van lange duur,bijvoorbeeld de trend om overal bereikbaar te zijn.Het maakt niet uit welke mobiele telefoon je hebt,het hoort allemaal bij de trend overal bereikbaar zijn. Een trend maakt deel uit van je levensstijl. Het is iets waarmee je je leven makkelijker mee wilt maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten